Om meg

Lever du ut ditt høyeste potensial? Min visjon som utøver er å bidra til at klienten kan finne sitt høyeste potensial og gi mennesker opplevelsen av total frihet i seg selv og se de skape sitt liv utifra egne behov, lengsler og drømmer.

Erfaring

Jeg har siden 2006 erfaring fra flere tusen klient timer og jobber med privatpersoner, grupper og bedrifter på heltid. Jeg underviser også på HumaNova i utdanningen av coacher og terapeuter.

Jeg driver i dag Lev ditt liv, er veileder og underviser i Psykosyntese for coacher og terapeuter hos HumaNova. Leder av Etisk råd for Norsk Psykosynteseforening.

Jeg er også styremedlem i Conflict Prevention Group – en gruppe konsulenter som jobber nasjonalt og internasjonalt med konflikthåndtering, forebyggende psykologisk kompetanse og bistand i meglingsoppdrag og kurs- og kompetansesheving.

Jeg har bakgrunn fra McKinsey & Co. i Norge og i USA (et internasjonalt konsulentfirma) fra 1991-1997 og vært med å bygge opp og drifte olje- og gass stiftelsen INTSOK fra 1997-2007 og INTPOW – en stiftelse for fornybar energi fra 2009.

Jeg har selv fått oppleve hvordan det er å være utbrent og alt det innebærer. En smertefull opplevelse mens det sto på, men en verdifull erfaring jeg i dag ikke ville vært uten. Jeg kan i dag lettere hjelpe de som er i samme posisjon og kan forstå hva de strever med. For meg handler utbrenthet i stor grad om det jeg kaller en Transpersonlig krise. Det vil si at vi kommer til et veiskille i livet hvor noe må endres og skapes nytt. Dette kan være krevende, men belønningen er der og verdt det.

Arbeidsmetode

Jeg jobber alltid utifra et perspektiv om at vi alle har en indre kraft og potensial som søker manifestasjon. Min erfaring er at vi alle er en del av noe større – men det er opp til den enkelte og definere hva dette er og hva det betyr for en selv i sitt liv og virke.

Gjennom Energipsykologiarbeidet jobber jeg med profiltyper. Hvert menneske har sin unike profil og sitt unike knippe med talenter og potensial. Dette arbeidet er spennende og utforske og vi får innsikt i vårt multidimensjonelle talentregister. Les mer profiltypene her. 

Et typisk første møte

Et første møte handler om å bli kjent, utforske problemstillingen eller det du måtte ønske å jobbe med. Jeg anbefaler alltid 90 min første time. Det blir opp til deg om du ønsker 90 eller 60 min. timer videre. I noen perioder vil 90 min være bra for å komme dypere og gjøre mer øvelser.

Min bakgrunn innen dette er:

  • Dipl. Psykoterapeut, Coach og Veileder i Psykosyntese fra det Nordiske Psykosyntese Instituttet Humanova i Oslo
  • MI trener (Motivational Interviewing)
  • Coach, Underviser og veileder i Energipsykologi  (profilpsykologi) (Holotyper /Soulflow, Energipsykologi) fra JivaYou i Danmark
  • Gruppeterapeut under veiledning av Psykologspesialist Halvor Kjølstad
  • Rebirth (Pust- og traumeterapi)
  • Mindfullness instruktør, HumaNova

Jeg ønsker deg velkommen til samtale, veiledning, terapi, coaching eller hva du måtte ønske. Veien blir ofte til som vi går, og slik er det i selvutvikling også – vi vikler oss ut over tid. Vi må prøve oss frem til hva som er riktig for oss. En blir aldri ferdig selvutviklet – men selvutviklende.

Jeg ser frem til å treffe deg, og ønsker deg velkommen til å

Leve Ditt Liv!