Hjertets kraft

Hjertet har en egen magnetisk kraft. Vi vet at hjernen har både elektrisitet og magnetisme i seg og derav ordet tankens kraft.

Men visste du at hjertet har faktisk det samme og det er 100 000 ganger sterkere elektrisitet enn hjernen og 5000 ganger mer magnetisk?

Det vil si at vi lever mer med hjertet enn vi tror.

Men spørsmålet blir: Hva føler hjertet? peopleheart

Se denne videon om hvilken påvirkning følelser og hjertet har på vår bevissthet. Det er derfor viktig at vi bringer i større grad våre ubevisste følelser til bevissthet, slik at vi blir mer bevisst på hva vi faktisk skaper og hvorfor…

http://www.youtube.com/watch?v=pp-r_f8-qz8

HearthMath har et helt eget forskningslaboratoriet på hjertets funksjon og magnetisme, og dets kobling til hjernen.

Advertisements

4 thoughts on “Hjertets kraft

 1. Jeg har problemer med magnetisme, på den måten at jeg får ofte strøm i meg fra metall-gjenstander. Svært ofte går elektriske gjenstander i stykker bare ved at jeg tar på dem. Har dere hørt om lignende tilfeller tidligere, og vet dere eventuelt om hvor jeg kan få hjelp med dette?

  1. Hei Heber,
   Ja dette er ganske vanlig for mange etterhvert. Ettersom vi blir mer sensitive vil vi også reagere på strømførende apparater rundt oss. Ettersom du høyner din frekvens og bevissthet, vil du ikke lenger “harmonisere” med omgivelsene dine en stund, inntil alt rundt deg kan vibrere på samme frekvens. Derfor går ofte mye lyspærer og elektriske gjenstander i stykker i slike faser. Det går over, men det er en jobb å være bevisst og slippe til dine nye frekvenser, og det kan også være nødvendig med endringer i livet som er tilpasset din nye innsikt og bevissthet.

   Det å bli bevisst følelsene dine og forstå hva du reagerer på og hvorfor vil være avgjørende for å mestre denne energien. Ta kontakt på mariann@levdittliv.no om du ønsker en time eller mer informasjon.

   Beste hilsen Mariann

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s